Tele-Priser  Lokaltelefon-tilmelding

 

 

 

UPPSALAnet egen telefoncentral

Medio 2017 blev vores tidligere samarbejdspartner for fastnet telefoni CIRQUE opkøbet af TDC, TDC valgte at lade en af deres underforretning "DanskkabelTV"

drive foreningens fastnet telefoni, hvor prisen vil være uændret.

Alle foreningens beboere der havde mobilaftale med CIRQUE fik tilbudt at flytte over til en af TDC's andre underforretninger "FULLRATE" eller man var fritstillet til at vælge anden mobiludbyder.

Efter overflytningen til Fullrate, vil det ikke længere være muligt at få mobil abonnement til en meget favorabel pris, men at det nu vil være markedsprisen som vil være gældende.

 

UPPSALAnet egen telefoncentral

Ønsker du at blive tilsluttet UPPSALAnet's telefoncentral, er abonnentprisen pr. måned 35-kr.

Du kan rekvirerer en tilmeldingsblanket på ejendomskontoret.

Den udfyldte tilmeldingsblanket skal afleveres på ejendomskontoret, og du vil i løbet af 4 til 5 uger blive porteret (overflyttet) til UPPSALAnet's telefoncentral.

Du vil modtage et brev fra CIRQUE og din tidligere teleudbyder, umiddelbart før den dato porteringen finder sted.

Hvis du ikke ønsker at overføre dit nuværende nummer men vælger et nyt nummer, vil du kunne blive oprettet som abonnent på vores telefoncentral i løbet af få dage.

UPPSALAnet har indgået en teleabonnent aftale med CIRQUE, der står for telefonafgifts opkrævningen, både vedrørende det månedlige abonnement og samtaleprisen. Den endelige eksterne teleudbyder et Tele2.

Hvis du vil se dit samtaleforbrug og beløbet på din regning, har du mulighed for at finde disse oplysninger på CIRQUE hjemmeside www.cirque.dk .

Ring gratis til alle der er tilsluttet UPPSALAnet og BÆRUMnet

For de beboer der har fået tilsluttet/overflyttet deres telefonnummer til UPPSALAnet's eller BÆRUMnet's telefoncentral, er der mulighed for at ringe gratis beboerne imellem.

For at kunne ringe gratis, skal du bruge det lokale telefonnummer.

Bærumhus er nu færdig med deres bredbåndsinstallation, så nu er det muligt at ringe gratis mellem de 2 ejendomme.

Bestyrelserne i de 2 huse, vil lave en lokalnummer telefonliste, således at beboerne vil få større mulighed for at udnytte denne mulighed. Det forudsætter dog, at beboerne skal give sit samtykke til at blive optaget på denne lokale telefonliste, ved at udfylde den rundelte tilmeldingsseddel og aflevere den på ejendomskontoret.

Kan du ikke finde tilmeldingsseddelen, kan du gå til siden, Lokaltelefon-tilmelding og printe den ud.

På tilmeldingssedlen skal du opgive dit lokal telefonnummer, som du har fået oplyst da din telefon blev overflyttet til vores lokale telefoncentral.

Har du glemt dit lokale telefonnummer, kan du få det oplyst hvis du henvende dig på ejendomskontoret.